ManuellterapiKlinikken Brynseng

ManuellterapiKlinikken Brynseng er en klinikk med  manuellterapeuter og fysioterapeuter. Manuellterapeutene  er eksperter på undersøkelse og behandling av plager i muskler og ledd. Fysioterapeuten er ekspert på rehabilitering ved nevrologiske lidelser. Alle 4 manuellterapeutene og nevrologisk fysioterapeut Tone K. Andresen har kommunal driftsavtale. Vi har også fysioterapeut Nora Korpberget og Ragna Sundal hos oss, uten kommunal driftsavtale. De gjennomfører for tiden videreutdanning i psykomotorisk fysioterapi. Du trenger ikke henvisning fra lege når du ønsker undersøkelse eller behandling hos manuellterapeut og fysioterapeut. Vi bestreber kort ventetid og har akuttimer. Du kan derfor spare verdifull tid ved å oppsøke manuellterapeut direkte. Manuellterapeuter kan sykmelde inntil 12 uker samt henvise til MR, CT og Røntgen. Manuellterapeuter kan også henvise videre til legespesialister (privatpraktiserende eller på sykehus).

Brynseng fysioterapi og akupunktur

Vi samarbeider med Brynseng fysioterapi og akupunktur som i tillegg til fysikalsk behandling/akupunktur har kompetanse og erfaring på Redcord. På Brynseng Fysioterapi finner du fysioterapeutene Gro Ulvestad og Linda Sellersjö, de arbeider privat og kan tilby rask time og tett oppfølging.

Her er vi

Vi holder til i flotte lokaler på 510 kvm. i Østensjøveien 36 ved Brynseng T-banestasjon. Det er gode kommunikasjonsmuligheter med buss, tog og t-bane, samt parkeringsplasser inntil husveggen. Vi har et stort treningsrom på 50 kvm. for aktiv rehabilitering og har Redcord og Medisinsk treningsterapiutstyr. Velkommen!

Sekretær

May-Kristin Kjelstrup

Manuellterapeut

Eirik R. Hauger

Manuellterapeut

Erik Aarum

Manuellterapeut

Rune Reitan

Fysioterapeut

Gro Ulvestad

Fysioterapeut

Linda Sellersjö

Fysioterapeut

Anna Forsberg

Fysioterapeut

Timothee Le

Fysioterapeut

Maia Lande

Fysioterapeut

Ragna Sundal

Nevrologisk fysioterapeut

Tone K. Andresen

Fysioterapeut

Nora Korpberget

Fysioterapeut

Elise Herrød Dale