ManuellterapiKlinikken Brynseng

ManuellterapiKlinikken Brynseng er en klinikk med manuellterapeuter og fysioterapeuter. Manuellterapeutene  er eksperter på undersøkelse og behandling av plager i muskler og ledd. Nevrologisk fysioterapeut Tone K. Andresen er ekspert på rehabilitering ved nevrologiske lidelser. Fysioterapeut Linda Sellersjö er allmenfysioterapeut. Hun er også Pilatesinstruktør. Du trenger ikke henvisning fra lege når du ønsker undersøkelse eller behandling hos manuellterapeut og fysioterapeut. Vi bestreber kort ventetid og har akuttimer. Du kan derfor spare verdifull tid ved å oppsøke manuellterapeut og fysioterapeut direkte. Manuellterapeuter kan sykmelde inntil 12 uker samt henvise til MR, CT og røntgen. Manuellterapeuter kan også henvise videre til legespesialister (privatpraktiserende eller på sykehus).  

Brynseng fysioterapi

Vi samarbeider med Brynseng fysioterapi, som i tillegg til fysioterapi har kompetanse og erfaring på Redcord. På Brynseng fysioterapi finner du fysioterapeutene Gro Ulvestad og Elise H. Dale. De arbeider begge privat og kan tilby en time raskt og med tett oppfølging. De har også avtale med de fleste forsikringsselskap.  

Her er vi

Vi holder til i flotte lokaler på 510 kvm. i Østensjøveien 36 ved Brynseng T-banestasjon. Det er gode kommunikasjonsmuligheter med buss, tog og t-bane, samt parkeringsplasser inntil husveggen. Vi har et stort treningsrom på 50 kvm. for aktiv rehabilitering og har Redcord og Medisinsk treningsterapiutstyr. Velkommen!

Manuellterapeut

Eirik R. Hauger

Manuellterapeut

Erik Aarum

Manuellterapeut

Rune Reitan

Privat fysioterapeut

Gro Ulvestad

Fysioterapeut

Linda Sellersjö

Nevrologisk fysioterapeut

Tone K. Andresen

Privat fysioterapeut/vikar i kommunal avtale

Elise Herrød Dale